Το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ανακαινίσει το Νοσοκομείο Πρέβεζας

Σε μια λαμπρή εκδήλωση παρουσία πολιτικού κόσμου και επιχειρηματιών στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών με τίτλο “Διαφυλάσσοντας τις αξίες μας από γενιά σε γενιά”, το κοινωφελές Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» ξεκινά πλέον επίσημα τη λειτουργία του, στοχεύοντας να στηρίξει την κοινωνία μέσα από έργα πάνω σε σημαντικούς άξονες δράσης. Συγκεκριμένα, σκοπός του Ιδρύματος είναι η υποστήριξη του αθλητικού ιδεώδους, της υγείας, της παιδείας, καθώς και η προαγωγή του πολιτισμού, της περιβαλλοντικής συνείδησης και της αειφόρου ανάπτυξης. Οι άξονες αυτοί αντικατοπτρίζουν τις αξίες και τα “θέλω” του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο γιος του, επιχειρηματίας και άξιος συνεχιστής του φιλανθρωπικού έργου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ανάρτησή του στο Instagram διαβεβαίωσε ότι μεταξύ των ανακαινίσεων που θα υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον, είναι και εκείνη του Νοσοκομείου Πρέβεζας. Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Ιερή υποχρέωσή μας να κρατάμε ζωντανή την επιθυμία του Παύλου, να βοηθάμε όπου υπάρχει ανάγκη.
Φέτος εκτός απο τις ετήσιες υποτροφίες στις σχολές ιατρικής, φαρμακευτικής και αθλητισμού,το Ίδρυμα θα αναλάβει την ανακαίνιση στο Τζάνειο ,στο νοσοκομείο Πρέβεζας, στο νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» αλλά και του γηπέδου μπάσκετ στην Αστυπάλαια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να στηθεί το Ίδρυμα αλλά και σε όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην παρουσίαση του Ιδρύματος, εχθές”.