Συνάντηση Περιφερειάρχη και Προέδρου Επιμελητηρίου Πρέβεζας για την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων

Τρόπους στήριξης των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών προκειμένου να αντιμετωπιστεί η οικονομική ύφεση λόγω της πανδημίας, συζήτησαν με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Μηνάς Μικρούλης σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου.

Όπως προέκυψε από την συζήτηση και μετά από την παράθεση των θέσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, ο κ. Καχριμάνης θεωρεί απαραίτητη τη στήριξη των επιχειρήσεων, μέσω προγράμματος επιχορήγησης το οποίο θα αποτελέσει ανάσα στον αγώνα επιβίωσής τους αυτήν την δύσκολη περίοδο.Η δράση «» θα υπογραφεί άμεσα και θα δοθεί στη δημοσιότητα το αμέσως προσεχές διάστημα με ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων από τις 15/10/2020, με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης 3.000€ και μέγιστο τις 15.000€.Δικαιούχοι είναι οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας τόνισε ότι σε αυτή την ιδιαίτερη λόγω οικονομικής κρίσης συγκυρία, η Περιφέρεια μέσω της επιχορήγησης των επιχειρήσεων και επαγγελματιών που θα υλοποιήσει δίνει μια σημαντική ελπίδα και ώθηση για την επόμενη μέρα στηρίζοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η συνεργασία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και της Περιφέρειας Ηπείρου θα συνεχιστεί καθώς αποτελεί κοινό στόχο η στήριξη των επιχειρήσεων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που η πανδημία απειλεί εκτός από τη δημόσια υγεία και την ελληνική οικονομία.