Με το “ροζ της ζωής” φωτίστηκε το Δημαρχείο Πάργας

Το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Καναλλάκι-Πάργα με  συμπαραστάτη τον Δήμου Πάργας πραγματοποίησαν συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας φωταγώγησης μνημείων και κτιρίων οροσήμων για την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Το Δημαρχιακό Μέγαρο φωτίστηκε με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα υπενθυμίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Παγκόσμιο σύμβολο της εκστρατείας ήταν και φέτος η Ροζ Κορδέλα, την οποία δημιούργησε η Εvelyn Lauder το 1992. Το φετινό “σύνθημα” αποτελεί ένα δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση:
Είναι κάτι περισσότερο από μία κορδέλα-Είναι αυτό που μας ενώνει

Η φωταγώγηση έγινε από τον Πρόεδρο του παραρτήματος κ. Θωμά Κασκάνη, παρουσία του Δημάρχου κ. Νίκου Ζαχαριά και τους Αντιδημάρχους κ. Δημήτριο Μάρκου, κ. Δημήτριο Μπούσιο καθώς και το Δ.Σ της Ε.Α.Ε.

Το παράρτημα Ε.Α.Ε Καναλλάκι-Πάργα σεβόμενο τα ισχύοντα μέτρα, πραγματοποίησε την εκδήλωση με την μικρή συμμετοχή μελών του.Με αυτόν τον τρόπο και με ασφάλεια διαδόθηκε το μήνυμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, δίνοντας τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει ελεύθερα κάθε ενδιαφερόμενος, παρακινώντας όλους να υποστηρίξουν την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού και κατ΄επέκταση το σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.