Καρναβαλικές εκδηλώσεις Πρέβεζας- “Ο κόκκινος χορός” 11 Φεβρουαρίου

To Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου διοργανώνει τον αποκριάτικο χορό, ο “Κόκκινος Χορός”, όπου γίνεται φέτος σε όσα καταστήματα το θελήσουν και το επιχειρήσουν, με τη συμμετοχή των Χιλιάδων Καρναβαλιστών.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα έχει ως εξής:

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου (μικρές Απόκριες): Καρναβαλοδρώμενα με Παντομίμες από ομάδες Καρναβαλιστών.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου (μικρές Απόκριες):  “Αποκριάτικος γάμος” με Σερενάτα (Καντάδα) και την “Περιήγηση των Καρναβαλιστών”. Είναι το κάλεσμα, η πρόσκληση, η πρόκληση, το λαϊκό ξεσήκωμα του Κομιτάτου σε γειτονιές και συνοικίες της Πρέβεζας. “Να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός”. Το τελετουργικό του Αποκριάτικου γάμου θα συνοδεύει αυτοκινητοπομπή με μουσικές, χαρτοπόλεμο, σερπαντίνες σε ένα καθαρά γιορτινό, σε ένα καθαρά Αποκριάτικο κλίμα. Και σε αυτό το κάλεσμα της συμμετοχής στην αυτοκινητοπομπή με αποκριάτικα στολισμένα αυτοκίνητα είστε όλοι και όλες προσκεκλημένοι και προσκεκλημένες. Η Συνάντηση θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο Ειρήνης, στο παλιό ΚΤΕΛ. Το βράδυ της ίδιας μέρας έρχεται το απόλυτο Αποκριάτικο πάρτι  και συγκεκριμένα Μασκέ Disco PARTY από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου (τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς) :  Μεγάλη με άρματα αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, την οποία παρουσιάζει ο γνωστός καλλιτέχνης-μίμος Διονύσης Ζάχος.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου: Τελετή λήξης του Καρναβαλιού στην Πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα. Βαρκαρόλα στο λιμάνι της Πρέβεζας με καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου, Καπνογόνα, Βεγγαλικά, χορευτικά σχήματα και συναυλία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τη συμμετοχή στο Καρναβάλι της Πρέβεζας είναι τα παρακάτω:
Σπύρος Πλέουρας (6947565249,) Χρήστος Λούπας (6941606001) και Θωμάς Τσούνης (6937287704).  E-mail : komitatoprevezas2006@gmail.com