Ποιοι είμαστε

Η καρδιά του “Αγγελιοφόρου ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ” χτυπάει στο Καναλάκι και από εκεί θα τρέχει γρήγορα σε όλη την Ήπερο αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω της νές ηλεκτρονικής εφημερίδας <aggelioforosepirou.gr> Αναγνωρίζοντας τα κενά που υπάρχουν στην ενημέρωση όσο και στην ανάγκη άμεσης, έγκυρης και αξιόπιστης καταγραφής και ανάλυσης των ειδήσεων σε μία μεγάλη περιοχή όπως είναι το Φανάρι και η Πάργα Πρέβεζας, οι οποίες γειτνιάζουν με τους νομούς Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Άρτας δημιουργήσαμε την ηλεκτρονική εφημερίδα, aggelioforosepirou.gr. Αποτελεί ένα περαιτέρω βήμα της νέας έντυπης εφημερίδας “Ο αγγελιοφόρος ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ” που κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες στο Καναλάκι Πρέβεζας και διανέμεται σε όλη την Ήπειρο.

Με ένα μόνο κλικ από εσάς, ο <aggelioforosepirou.gr> ενημερώνει έγκυρα τις περιοχές του Φαναρίου, της Πάργας και τις ηπειρωτικές πόλεις, Πρέβεζα, Άρτα, Ιωάννινα και Θεσπρωτία.

Και δεν σταματά μόνο στα όρια της Ηπείρου. Η παρούσα ιστοσελίδα ταχύτατα ενημερώνει και τον κάθε απανταχού Φαναριώτη και εν γένει Ηπειρώτη σε οποιαδήποτε χώρα βρίσκεται του Εξωτερικού.

Η τρέχουσα επικαιρότητα, μέσω τοπικού ρεπορτάζ, συνεντεύξεων, άρθρων, γραπτών πηγών, αλλά και ειδήσεων που καταφθάνουν στην συντακτική ομάδα είναι τα θέματα που αναρτώνται και διαφωτίζουν την κοινή γνώμη.

Δεν παραλείπονται τα θέματα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΥΓΕΙΑΣ.

Η συντατακτική ομάδα Παναγιώτης Νάκας, Δονάτος Παππάς