Πώς ένας βετεράνος του αμερικανικού στρατού κέρδισε 4 εκατομμύρια δολάρια στο Λόττο  

Αφού γευμάτισε σε κινεζικό εστιατόριο, ένας άνδρας 60 ετών, από την βόρειο Καρολίνα των ΗΠΑ, αποφάσισε να παίξει στο Λόττο τα νούμερα που είδε στο χαρτάκι του γλυκού, που σερβίρεται ως επιδόρπιο στο εστιατόριο.

«Συνήθως δεν παίζω τα νούμερα από τα μπιλετάκια του επιδορπίου, αλλά αυτή την φορά είπα να το δοκιμάσω…»,  λέγει ο Gabriel Fierro, 60 ετών,  βετεράνος του αμερικανικού στρατού και άτομο με ειδικές ανάγκες.  Αφού λοιπόν γευμάτισε, όπως κάθε βδομάδα, μαζί με την σύζυγό του στο συγκεκριμένο εστιατόριο, συμπλήρωσε online ένα δελτίο ΛΟΤΤΟ στο Mega Millions με τα νούμερα που υπεδείκνυε το «μαγικό χαρτάκι» του γλυκού. Μάλιστα πλήρωσε και ένα δολάριο παραπάνω, διότι έτσι το κέρδος πολλαπλασιάζεται. Την άλλη μέρα έλαβε ένα email που τον πληροφορούσε ότι κέρδισε 4 εκ. δολάρια. «Το κοιτούσα αποσβολωμένος… Το έδειξα στην γυναίκα μου και εκείνη νόμισε ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο ή απλώς μια κακόγουστη φάρσα», λέγει ο Gabriel Fierro.

Το email όμως ήταν αληθινό και ο βετεράνος του αμερικανικού στρατού κέρδισε τα 4 εκατομμύρια, αν και μετά την παρακράτηση των φόρων θα εισπράξει μόνο 2.8 εκ. δολάρια!

Αναστάσιος Τσιμπουκίδης

www.ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ