Πύθωνας 5,5 μέτρων προσπάθησε να μπει σε σπίτι από το παράθυρο

Οι κάτοικοι του Chandler’s Ford στην Αγγλία σοκαρίστηκαν όταν είδαν έναν πύθωνα 5,5 μέτρων να προσπαθεί να μπει σε ένα σπίτι.

Ο πύθωνας Βιρμανίας, ο οποίος είχε δραπετεύσει από κοντινό σπίτι, εθεάθη να προσπαθεί να περάσει από ένα παράθυρο του επάνω ορόφου από την οροφή ενός άλλου σπιτιού και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε πανικό. Τελικά το μάζεψε μια γειτόνισσα που το αναγνώρισε και το επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του.

Η Jenny Warwick είπε ότι κοίταξε από το παράθυρο στις 05:15 το πρωί και εντόπισε το τεράστιο κίτρινο φίδι στη στέγη του γείτονά της, αλλά δεν κατάλαβε τι ήταν μέχρι που το είδε να προσπαθεί να μπει στο παράθυρο του επάνω ορόφου.

«Τους είδα να προσπαθούν να το βγάλουν και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό τους. Ήταν τεράστιο. Οι περαστικοί κοιτούσαν και δεν πίστευαν στα μάτια τους», είπε.

Η γειτόνισσα Linda Elmer, λάτρης των φιδιών, αναγνώρισε τον πύθωνα και είπε ότι ήταν πολύ υπάκουο κατοικίδιο. «Όλοι ήταν σε πανικό. Σήκωσα τον πύθωνα μόνη μου – κανείς δεν ήθελε να βοηθήσει. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είναι μεγάλο φίδι και κατάφερα να περπατήσω στο δρόμο με τον πύθωνα τυλιγμένο γύρω μου και χτύπησα την πόρτα του ιδιοκτήτη. Νομίζω ότι ήταν σοκ για όλους μας. Είναι πανέμορφος και οι πύθωνες Βιρμανίας είναι πολύ υπάκουοι. Δεν είναι επιθετικά φίδια. Είχα κι εγώ ένα, οπότε ένιωθα άνετα» εξήγησε.

Πηγή: BBC

www.ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ