Ολλανδία: Πονοκέφαλος οι διάσημοι που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας (video)

Στην Ολλανδία, όπου το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν περισσότερα από 2.300 κρούσματα, οι αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν και το κίνημα των «αρνητών των μέτρων». Διάσημα πρόσωπα με εκατομμύρια follower πρωτοστατούν.

Το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι μεγάλο καθώς μπορεί τα ονόματά τους να μην λένε πολλά στο ευρύ κοινό, ωστόσο οι σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολουθούνται από εκατομμύρια κόσμου, κυρίως νέους, που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να παρασυρθούν από όσα λένε.

Η Φάμκε Λουίζε, 21 ετών, τραγουδίστρια και μοντέλο στην Ολλανδία για παράδειγμα έχει ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο instagram, λέει πως τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση είναι υπερβολικά αυστηρά

Αντίστοιχα τα μηνύματα του Ντι Τζέι Χάρντγουελ, που είναι ίσως και ο πιο γνωστός από αυτούς και τον ακολουθούν 5 εκατομμύρια άνθρωποι.

Και του ράπερ Μπίζι που έχει 400.000 ακόλουθους.Τάσσονται κατά της μάσκας και εμφανίζονται να στηρίζουν θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό.

Υπάρχουν φυσικά και κάποιοι πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό, όπως ο Βαν Μόρισον και ο πρώην τραγουδιστής των OESIS, Νόελ Γκάλαχερ. Ο πρώτος γράφει το τελευταίο διάστημα τραγούδια κατά της καραντίνας και των μέτρων, ενώ ο δεύτερος αρνείται να φορέσει μάσκα.

www.ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here