Καλιφόρνια: Αντιπαράθεση γονέων – αντιεμβολιαστών έξω από δημοτικό σχολείο

Ημέρα Ποδηλάτου και βόλτας στα σχολεία ωστόσο, σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν έξω από δημοτικό σχολείο του Μπέβερλι Χιλς με διαδηλωτές κατά του εμβολιασμού να αποκαλούν μέχρι και βιαστές γονείς μπροστά στα παιδιά τους, που όπως μετέδωσε το CNN βρέθηκαν σε «δισσταυρούμενα πυρά».

Διαδηλωτής φώναξε σε μια μητέρα που δεν άφηνε το χέρι του μικρού της γιου: «Θα τραυματιστεί αν του βάλετε τη μάσκα και δεν τον αφήσετε να αναπνεύσει».

«Αυτή είναι η επιλογή μου. Σεβαστείτε καλύτερα την επιλογή μου», απάντησε η μητέρα καθώς ο γιος της κάλυπτε τα αυτιά του.

«Η μάσκα συνιστά κακοποίηση παιδιών», φώναξε άλλος διαδηλωτής.

Τα συνθήματα των δαδηλωτών ήταν: «Κρατήστε την Αμερική ελεύθερη» και «Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι παράνομος», ενώ από την 1η Οκτωβρίου ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ ανακοίνωσε ότι όλοι οι μαθητές θα πρέπει να λάβουν το εμβόλιο Covid-19 μόλις ο Οργανισμός Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών FDA δώσει την πλήρη έγκριση, όπως και αναμένεται εντός του μήνα.

Η Καλιφόρνια είναι η πρώτη πολιτεία που επέβαλε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε εκπαιδευτικούς.

Οι διαδηλωτές αντιμετώπισαν επίσης τον δήμαρχο του Μπέβερλι Χιλς, Ρόμπερτ Βούντερλιχ, ο οποίος κάλεσε τρεις από αυτούς να συναντηθούν μαζί του μακριά από το σχολείο.

www.ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here