Ιταλία: Ο Πάπας Φραγκίσκος για πρώτη φορά σε talk show

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στο κανάλι RAI3, από τις 8.00 μ.μ. ο Άγιος Πατέρας Πάπας Φραγκίσκος θα είναι ο αποκλειστικός καλεσμένος στην εκπομπή Che Tempo Che Fa του Fabio Fazio, ένας από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές αλλά και τηλεοπτικούς σεναριογράφους της Ιταλίας.

Είναι η πρώτη φορά που ο Ποντίφικας Φραγκίσκος δίνει συνέντευξη σε talk show και το γεγονός θεωρείται μεγίστου ενδιαφέροντος για την Ιταλία και όχι μόνο.

Όπως τονίζει σχετικό δελτίο τύπου, η εκπομπή Che Tempo Che Fa είναι το πιο δημοφιλές και αναγνωρισμένο από τους κριτικούς show στην Ιταλία στο prime time. Περιλαμβάνει προσωπικές συνεντεύξεις για την επικαιρότητα καθώς και εξέχοντες πολιτικούς, προσωπικότητες, συγγραφείς, καλλιτέχνες, διασημότητες και αθλητές από όλο τον κόσμο, όπως τους Tom Hanks, Meryl Streep, Bill Gates, Maradona, Γιάνης Βαρουφάκης, Madonna, Greta Thunberg, Anthony Fauci, Barack Obama κλπ. 

Η εκπομπή διανύει τώρα τον δέκατο ένατο χρόνο της και μεταδίδεται στο Rai3 τα βράδια της Κυριακής, από τα RAI Studios του Μιλάνου.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Che Tempo Che Fa, Fabio Fazio (πηγή: Γραφείο Τύπου της εκπομπής)

www.ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ