Γεύμα σε διαστημική φούσκα λόγω Covid-19 στην Nέα Υόρκη (video)

Γεύμα σε διαστημική φούσκα, προσφέρει στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, το «Café du Soleil». Tο πρώτο εστιατόριο κατά του Covid-19 προσφέρει το πιο ασφαλές γεύμα που θα μπορούσε να απολαύσει κανείς. Ο καιρός απαιτεί συνεχώς νέες ιδέες και λύσεις, με κύριο μέλημα την ασφάλεια όλων των πολιτών λόγω της πανδημίας.

Το εστιατόριο Café du Soleil, στο Manhattan, παρέχει στους πελάτες ασφάλεια από τον κορονοϊό, με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Δημιούργησε πλαστικές φούσκες, οι οποίες θα παρέχουν το γεύμα πελατών με ασφάλεια, ακόμη και στις πιο χαμηλές και εχθρικές θερμοκρασίες που έρχονται το επόμενο διάστημα εφόσον ο χειμώνας πλησιάζει.

Το γεύμα σε μια φούσκα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παραμείνουν στον εξωτερικό χώρο, στο κέντρο του Μανχάταν, παρά τις καιρικές συνθήκες, και χωρίς να αισθάνονται την παραμικρή απειλή.

Οι πλαστικές αυτές φούσκες έχουν ύψος πάνω από 2 μέτρα και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 6 επισκέπτες. Μέχρι στιγμής το γαλλικό εστιατόριο στο κέντρο της Νέας Υόρκης έχει εγκαταστήσει 18 πλαστικές φούσκες στο πεζοδρόμιο, που επιτρέπουν μέχρι και σε 80 επισκέπτες να γευματίσουν έξω.

«Είναι ιδανικές για βροχερό καιρό και θα παραμείνουν σε χρήση, όσο μπορούν να είναι άνετες με βάση την εξωτερική θερμοκρασία. Δυστυχώς, το υλικό τους δεν επιτρέπει κάποιο είδος θέρμανσης, που σημαίνει ότι δεν ενδείκνυνται για βαρυχειμωνιά, αλλά είναι σίγουρα ιδανικές για τις φθινοπωρινές και πιο δροσερές θερμοκρασίες», σημειώνει ο ιδιοκτήτης.

www.ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ