Σύλληψη 4 ατόμων σε Άρτα και Ιωάννινα για διακίνηση ναρκωτικών

Στο πλαίσιο ειδικής αστυνομικής δράσης για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, που υλοποιήθηκε από υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, συνελήφθησαν χθες  συνολικά 4 άτομα για -κατά περίπτωση- κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

  1. Ένας άνδρας στην Άρτα, από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 27 γραμμαρίων,
  • 2 πλαστικοί τρίφτες,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
  • 820 ευρώ.

2. Δύο άνδρες στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 ναρκωτικά χάπια.

3. Ένας άνδρας στα Ιωάννινα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3,2- γραμμάρια ηρωίνης.

Σημειώνεται ότι η προστασία των πολιτών από τα ναρκωτικά και ιδιαίτερα της νεολαίας αποτελεί πρωταρχική, άμεση και διαρκή προτεραιότητα των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.