“Πνίγηκε” η Ήπειρος

Όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ,  ισχυρή καταιγίδα έπληξε τους νομούς της Ηπείρου  τις πρώτες απογευματινές ώρες , η οποία προκάλεσε καταστροφές μέσα σε λίγα λεπτά.

Έτσι είχαμε πτώσεις δέντρων, σφοδρούς ανέμους που προκάλεσαν καταστροφές στην παραλιακή ζώνη της Ηπείρου, ενώ πολλά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν.

Συγκεκριμένα το ισχυρό μπουρίνι πέρασε από την Πρέβεζα, τη Θεσπρωτία, την Άρτα , τα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τις αναφορές των πολιτών οι βροχοπτώσεις και οι άνεμοι ήταν ισχυροί με τη μέρα να γίνεται νύχτα. Στην Πέρδικα, το Καναλάκι, την Καστροσυκιά, το Κανάλι, την Αμμουδιά, την  Άρτα, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Ο Δήμαρχος Αρταίων, κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα ότι η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε επιφυλακή και κλιμάκια του Δήμου θα συνδράμουν για την αποκατάσταση των ζημιών.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Πρέβεζας έχουν δεχτεί κλήσεις για πτώσεις δέντρων στην εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας στο ύψος της Καστροσυκιάς.

Ακόμα, οδηγός που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην Ε.Ο. Φιλιππιάδας-Πρέβεζας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε μέσα σε αυλή σπιτιού, αφού προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ. Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.

Η καταμέτρηση των ζημιών συνεχίζεται… Για οποιαδήποτε νέα πληροφορία, το άρθρο θα ενημερώνεται.