Λάμπρος Γεωργόπουλος: Μία νέα υποψηφιότητα για τον θώκο του Περιφερειάρχη Ηπείρου

Ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Λάμπρος Γεωργόπουλος  κατά την τοποθέτησή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην πρώτη  σημερινή εμφάνισή του, επισημοποίησε την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τη διεκδίκηση του περιφερειακού θώκου της Ηπείρου, διαβεβαιώνοντας  ότι η κίνηση  θα πάει μέχρι τέλους.

Στη  συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ως ο επικεφαλής μίας ομάδας ανθρώπων από την Ήπειρο μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχουμε έναν πάμπλουτο τόπο, που βρίσκεται μόνιμα στους λιγότερο αναπτυγμένους. Έχουμε χαρτογραφήσει την κατάσταση, ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε και πώς θα το κάνουμε και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για τα πρόσωπα που ήδη έχουν συμπαραταχθεί στο πλευρό μας»,  για να προσθέσει πως η παράταξη θα ανακοινώσει επίσης, ένα «σκιώδες περιφερειακό σχήμα», με συγκεκριμένους τομείς και θεματικές αρμοδιότητας. «Ξέρουμε, ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος και άνισος, όμως έχουμε την όρεξη, τη διάθεση και την τεχνογνωσία να κάνουμε κάτι καλύτερο για τον τόπο μας. Θα δώσουμε στους πολίτες μία διαφορετική, αλλά ξεκάθαρη επιλογή».

Μένει να δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα τα ονόματα που θα πλαισιώσουν την εν λόγω αυτοδιοικητική κίνηση του Λάμπρου Γεωργόπουλου.