Εξαφάνιση δύο κοριτσιών από το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων

Σύμφωνα με τη δημοσιοποίηση από το “Χαμόγελο του Παιδιού” στις 11/1/2022, το οποίο σήμανε missing alert,  έχουν εξαφανιστεί από το Κέντρο Προστασίας Ιωαννίνων δύο ανήλικα κορίτσια : η Αλεξάνδρα Π., 17 ετών και η Μαρία Γ., 14 ετών.

Η Μαρία Γ., έχει ύψος 1.67 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρο γιλέκο, μαύρα αθλητικά παπούτσια και λευκό-γκρι φουλάρι.

Η Αλεξάνδρα Π., έχει ύψος 1,62 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια.  Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, πράσινο φούτερ, πράσινο μπουφάν και ροζ αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε ροζ σακίδιο πλάτης με ζωγραφισμένα ονόματα.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια είχαν εντοπιστεί το μεσημέρι της Τρίτης, 11/1/2022, στην Πάτρα  σε οικείο πρόσωπο  της μεγαλύτερης ανήλικης. Οι άνθρωποι του Κέντρου Προστασίας επικοινώνησαν μαζί τους και κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής τους στο Κέντρο, όμως η επικοινωνία ξαφνικά χάθηκε.  Αδύνατη είναι η επικοινωνία και με το οικείο πρόσωπο της μίας ανήλικης που τις φιλοξενούσε στην Πάτρα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» 116000, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.