Σε αυξημένη ετοιμότητα για την επερχόμενη κακοκαιρία ο δήμος Ιωαννιτών

Σε αυξημένη ετοιμότητα θέτει ο δήμος Ιωαννιτών όλο τον μηχανισμό του εν όψει του κύματος κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων που αναμένονται το Σαββατοκύριακο.

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για την πολιτική προστασία Γιώργος Λώλης συζήτησαν τον συντονισμό όλων των υπηρεσιών για τον καλύτερο αποχιονισμό και τη ρίψη αλατιού, καθώς αναμένεται να σημειωθούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες από το απόγευμα της Κυριακής.

Αλάτι διατίθεται σε όλους τους προέδρους των κοινοτήτων, στους οποίους μπορούν να απευθύνονται οι κάτοικοι των χωριών, καθώς και στους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης από όπου μπορούν να προμηθεύονται οι πολίτες.

Επίσης από αύριο το μεσημέρι αλάτι για τους πολίτες θα διατίθεται στο κεντρικό δημαρχείο, στο εργοτάξιο Αγίου Νικολάου, το εργοτάξιο στον Κατσικά, στο πρώην δημαρχείο Πεδινής και στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Ανατολή.

Ο δήμος Ιωαννιτών συνιστά σε όλους τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Στη διάθεση των πολιτών είναι τα τηλέφωνα της Πολιτικής Προστασίας 2651031448 και 2651026271.