Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση τοπικών προϊόντων στα Ιωάννινα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση τοπικών προϊόντων της Π.Ε Ιωαννίνων η οποία πραγματοποιήθηκε από την ΑΝ.ΕΤ. του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από 27 έως και 29 Αυγούστου στην Πλατεία Μαβίλη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και των Δήμων Ιωαννίνων, Ζίτσας και Πωγωνίου.

Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες από την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας που βρέθηκαν το συγκεκριμένο τριήμερο στην πόλη των Ιωαννίνων.

ΑΝΕΤΕΠΙ, Επιμελητήριο Ιωαννίνων καθώς και Έκθετες, έδωσαν το ραντεβού τους για την 2η Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το 2022, ενώ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν και ιδιαιτέρως το Δ.Σ της ΑΝ.ΕΤ.ΕΠΙ σημείωσε, πως ήταν το πρώτο στοίχημα σε μια δύσκολη περίοδο λόγω υγειονομικών περιορισμών, ενώ υποσχέθηκε πως το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θα συνεχίσει να στηρίζει όλους τους κλάδους της Επιχειρηματικότητας, ξεκινώντας τον Οκτώβριο από την Πανηπειρωτική Έκθεση, ενώ ο στόχος της ΑΝΕΤΕΠΙ για τις αρχές του νέου έτους είναι μια μεγάλη δράση για την επιχειρηματικότητα και την Γυναίκα.

Τέλος, στην έκθεση βραβεύτηκαν οι τρεις νεότεροι επιχειρηματίες, ενώ την εκδήλωση τίμησε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας και Υπεύθυνος Εξωστρέφειας και Διεθνών Σχέσεων της ΔΕ της ΚΕΕΕ κος Στέφανος Γεωργιάδης.

Για την ΑΝ.ΕΤ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων