Εγκαινιάστηκε το νέο πάρκινγκ του νοσοκομείου Χατζηκώστα

Μια ιδιαίτερη μέρα η χθεσινή για το Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα καθώς  εγκαινιάστηκε  ένα σημαντικό έργο υποδομής για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες , το ολοκαίνουργιο πάρκινγκ.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο που έχει παραδοθεί τα τελευταία χρόνια όπως επισήμανε στην ομιλία του ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Ευάγγελος Καρβούνης.
Η κατασκευή πάρκινγκ στο Χατζηκώστα  ήταν πολυπόθητο αίτημα όλων των εργαζομένων και παρόλο που  αρχικά έμοιαζε να κινείται στη σφαίρα της φαντασίας τελικώς  έφυγε από αυτή και έγινε πραγματικότητα.

Η ολοκλήρωση του εν λόγω έργου αποκτά ιδιαίτερη  αξία αφού αυτό κατάφερε να γίνει πράξη μέσα σε δύσκολα χρόνια ,όπου   όλοι όσοι βρίσκονται στον τομέα της διοίκησης του Νοσοκομείου δίνουν καθημερινά έναν  άνισο αγώνα  σε δύσκολες οικονομικά περιόδους  , με υπομονή όμως και θέληση το στοίχημα της ποσοτικής και ποιοτικής αναβάθμισης του Χατζηκώστα  κερδίζεται “σημείωσε ο κ.Καρβούνης .

“Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου αποτελεί νίκη των δυνάμεων της ευθύνης ,της συνεργασίας και της δημιουργίας .Είναι η νίκη του αποτελέσματος .Δεν θέλουμε να θεωρούμαστε απλά καλό και ανθρώπινο  νοσοκομείο θέλουμε να εξελιχθούμε σε πρότυπο .Η κατασκευή του δεν ήταν εύκολη υπόθεση .Χρειάστηκε να ξεπεραστούν πολλά προβλήματα με το σημαντικότερο το κομμάτι της χρηματοδότησης .Συνοδοιπόρος μας ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ.Αλέξανδρος Καχριμάνης .

Το έργο παράλληλα ήταν  σύνθετο με τεχνικές δυσκολίες αλλά η ουσιαστική συνεργασία της τεχνικής υπηρεσίας έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα .

Με αυτό το χώρο στάθμευσης  συγκριτικά με την προηγούμενη άναρχη δομή αυξήθηκαν οι θέσεις σχεδόν στο 50% .Έτσι από τις 167 θέσεις φτάσαμε στις 318  ,με νέες θέσεις για ΑΜΕΑ ,για νεφροπαθείς και για τους αιμοδότες .

Το έργο κόστισε περίπου 300 χιλιάδες ευρώ και  όπως μπορείτε να δείτε  πρόκειται για ένα εξαιρετικό έργο”σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Καρβούνης ευχαριστώντας  τα μέλη του ΔΣ του Νοσοκομείου και  όλες τις υπηρεσίες που  συνεισφέρουν για τις  καθημερινές ανάγκες του Χατζηκώστα.

 

vimanews.gr