Ε.Ε.Σ.: Συγκέντρωση και διανομή τροφίμων στα Ιωάννινα

Τη διανομή δεμάτων αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες και μοναχικά άτομα προγραμματίζει για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Για τον σκοπό αυτό, θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων σε πολλά super market της πόλης, στα οποία όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, θα βρίσκουν τα καλάθια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πίσω από τον χώρο των ταμείων, ενώ θα μπορούν να ενημερώνονται για τη δράση από Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Επίσης, συγκέντρωση ειδών θα πραγματοποιείται τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 2, στο παλιό «Χατζηκώστα».

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τρόφιμα μακράς διάρκειας που δε χρειάζονται ψυγείο, όπως λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, μπισκότα, κονσέρβες, παιδικές τροφές, γάλα (συμπυκνωμένο). Η δράση θα διαρκέσει όλο τον Δεκέμβριο.
Εκτός από τους πολίτες, καλούνται οι κοινωνικοί, πολιτιστικοί, επαγγελματικοί και άλλοι σύλλογοι και φορείς της περιοχής, καθώς και εταιρείες και επιχειρήσεις, να συνδράμουν στην προσπάθεια.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2651037417 και 2651026581.