Τηλεκπαίδευση και τηλεργασία λόγω της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα”

Η κακοκαιρία  “Μπάρμπαρα” οδηγεί σε κλειστά ιδιωτικά και δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου,   με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει ήδη μεγάλο μέρος της χώρας.

Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, τα μαθήματα αύριο θα γίνουν με τηλεκπαίδευση, κάτι που ισχύει όχι μόνον για την Αττική, αλλά σε όλες τις περιοχές της χώρας που υπάρχει απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας.

Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητά τους.

Όπως και έπειτα από  σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αποφασίστηκε η εφαρμογή τηλεργασίας  στον  δημόσιο τομέα, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, όπως ακόμα να υπάρξει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις όπου αυτό είναι εφικτό. Σχετικές ανακοινώσεις θα εκδοθούν από τα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και υπουργείο Εργασίας.