Αναφορά προς τον Υπουργό Επικρατείας για την αποψίλωση των ΕΛ.ΤΑ. Άρτας

Αναφορά κατέθεσε η Όλγα Γεροβασίλη, Βουλευτής Άρτας και Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, προς τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης με θέμα: «Αποψίλωση των ΕΛ.ΤΑ. Άρτας – Προβλήματα και στην καταβολή των συντάξεων λόγω έλλειψης προσωπικού των ΕΛ.ΤΑ.».

Αναλυτικά:”Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Γεροβασίλη Όλγα καταθέτει προς τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης την από 23.01.2021 Ανακοίνωση των Ταχυδρόμων της Μονάδας Διανομής των ΕΛ.ΤΑ. Άρτας με την οποία αναδεικνύεται η δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η εν λόγω μονάδα διανομής. Όπως ειδικότερα μνημονεύεται από τους 15 ταχυδρόμους μένουν μόλις 6 για την εκτέλεση των δρομολογίων με βάση το νέο σχέδιο μετασχηματισμού των ΕΛ.ΤΑ. Ήδη ο ημερήσιος Τύπος και η αλληλογραφία διανέμονται κάθε τρεις μέρες ενώ στα αγροτικά σημεία μία έως δύο φορές την εβδομάδα. Μετά βεβαιότητας διαφαίνεται ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα και με την καταβολή των συντάξεων λόγω της έλλειψης προσωπικού. Τελος, όπως εύλογα καταλήγει η Ανακοίνωση: η αύξηση των θέσεων διανομέων στην Μονάδα Διανομής των ΕΛ.ΤΑ. Άρτας είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επισυνάπτεται η Ανακοίνωση των Ταχυδρόμων της Μονάδας Διανομής των ΕΛ.ΤΑ. Άρτας

Παρακαλούμε για την άμεση εξέταση της Ανακοίνωσης για την απάντηση και τις σχετικές σας ενέργειες καθώς και να μας ενημερώσετε σχετικά”